Afișul publicitar – o metodă de promovare care a trecut proba timpului

Utilitatea afișului publicitar a fost descoperită în secolul al XVIII-lea, iar perioada de glorie a acestei metode de promovare a fost La Belle Epoque. Afișul publicitar este și acum produsul de marketing care ilustrează cel mai bine un produs, un business, un serviciu, alături de ideile și valorile pe care acesta le reprezintă.

De la vechile litografii și reprezentări grafice care luau foarte mult timp (fiind realizate de obicei manual de către artiștii vremii) și până în prezent când este creat mai mult digital, afișul publicitar a trecut prin nenumărate transformări.

Digitalizarea și evoluția tehnologiei, alături de conceptele moderne și specificul vremurilor au făcut posibilă realizarea de afișe într-un timp record, în număr mare și la o calitate superioară, în zilele noastre.

Afișele publicitare tipărite – nelipsite din campaniile de promovare

Indiferent de tipul tău de afacere și de domeniul în care activezi, afișul publicitar tipărit reprezintă una dintre cele mai sigure metode pentru a atrage clienți.

Pe lângă afișul în sine (de la conținut vizual, slogan, text și până la calitatea suportului pe care este tipărit), sunt de luat în calcul și locurile în care acesta va fi expus.

În campaniile de marketing, targetarea publicului și amplasarea în locurile potrivite sunt elemente esențiale.

Campaniile de promovare prin materiale print pot include și alte tipuri de produse conexe afișelor: flyere, pliante, bannere, broșuri, mape de prezentare etc.

Comanda minimă pentru tipografie este de 500 buc. Pentru cantități mai mari, se pot aplica și reduceri de preț.

Contactează-ne acum pentru o cerere de ofertă avantajoasă și personalizată!