Flyerele: o modalitate de a-ți face reclamă ieftin și eficient

Publicitatea cu ajutorul flyerelor este una dintre cele mai utilizate metode de reclamă directă. Flyerele ajung rapid la potențialii clienți, prin distribuire directă. Calitatea acestora este foarte importantă, la fel ca și mesajul pe care îl transmit. Un flyer de calitate, printat la standarde înalte de calitate, este la fel de important ca și o carte de vizită

Textura, colorile, imaginile și textul alcătuiesc un tot unitar, care poate fi adaptat în funcție de preferințele, necesitățile și posibilitățile fiecărui client în parte. Spre deosebire de pliante, care pot conține informații mai multe și mai variate despre business-ul tău, flyerele transmit o informație mai concisă. Grafica și informația vizuală trebuie să atragă și să transmită cât mai exact mesajul tău către clienți.

Flyere de la A la Z

Realizăm flyere de la A la Z, de la concept, realizare grafică și conținut text sau doar print, în funcție de dorințele tale. De asemenea, poți opta pentru formate și dimensiuni diferite: DL, A4, A5 sau A6. Alb-negru sau multicolore, cu sau fără fotografii, tipărite pe suporturi variate – îți oferim opțiuni, astfel încât flyerele tale să reprezinte cât mai eficient valorile businessului tău.

Pentru a fi realizate în tipografie, comanda minimă este de 2 500 buc., iar pentru cantități mai reduse, vă putem oferi varianta de print digital. Contactează-ne pentru a afla mai multe detalii!